Foto: Starsport/Borislav ZDRIN

Milivoje Lazić, trener juniorskog tima Partizana, vodio je sa klupe crno-bele na gostovanju u Laktašima.

Partizan je u susretu 5. kola ABA lige porađen posle produžetka sa 90:84, a Lazić je bio na klupi u odsustvu Vlada Šćepanovića, koji više neće biti trener crno-belih.

PROČITAJTE JOŠ:

Meč je bio neizvestan, Partizan je svakako mogao i da dođe do trijumfa, a Lazić je po završetku meča čestitao košarkašima Igokee na pobedi.

„Sve čestitke Igokei na igri i na pobedi. Za ovo kratko vreme tokom kojeg se desila ova promena, probali smo da uspostavimo kontrolu u nekim principima koji su postavljeni u prethodnih nekoliko meseci. Ipak, ponovo se pokazala slabost u poslednjih nekoliko minuta, naročito gde na preuzimanje i atipičnu čvršću odbranu nismo odreagovali kako treba. Veći deo utakmice nismo imali sreće, s obzirom da je bilo dosta nepredviđenih okolnosti poput faulova u napadu, nesportskih i dosta promašenih zicera, uz kvalitetnu odbranu“, rekao je Lazić.

Nema mnogo vremena da se analizira ovaj meč, Parizan već 4. novembra u Evrokupu, u okviru šestog kola, dočekuje tim Huventuda.

„Igokea je jako kvalitetno šutirala i ubacila neke teške šuteve preko ruke uz zvuk sirene. Dosta lopti su pokupili i bili jako borbeni. Mi smo u određenom momentu tome parirali, ali su nas posle toga preskočili. Nemamo mnogo vremena. Čeka nas naredna utakmica i u što kraćem roku moramo da se saberemo i pripremimo. Imaćemo više vremena da radimo i da se dobro pripremimo za Huventud“ zaključio je Lazić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar