Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener Igokee Dragan Bajić kaže da je njegov tim slavio protiv Crvene zvezde zahvaljujući tečnom napadu i čvrstoj odbrani.

Košarkaši Igokee pobedili su Zvezdu sa 85:65 u meču 12. kola ABA lige, a crveno-beli su u poslednjih pet minuta serijom 16:0 smanjili ogromnu prednost ekipe iz Laktaša.

PROČITAJTE JOŠ:

„Čestitke mojim momcima na pobedi protiv velikog protivnika. Oduševljen sam, dobro je poznato da smo imali dvomeč sa Hapoelom i da smo potrošili mnogo energije. Imali smo toliko odgovornosti u igri u obe faze. Napad je funkcionisao na najbolji mogući način, brzo i tečno sa dobrim pasom. Sve što smo spremali sproveli smo u delo“, rekao je Bajić.

Igokea je imala čak 33 poena prednosti u četvrtoj deonici i Zvezdi je pretila potpuna katastrofa, pa je Dejan Radonjić, trener Zvezde na kraju kratko prokomentarisao da je domaćin igrao „tečnije, preciznije i bolje“.

„Nismo im dozvolili lagane poene, dobro smo zatvorili reket. Rezultat pokazuje da smo zasluženo pobedili. Raduje me povratak Dalibora Ilića, njegovi minuti nam znače u rotaciji, tako dobijamo na svežini. Neće nas poneti ova pobeda, sutra odmaramo i prekosutra letimo za Podgoricu“, objasnio je Bajić posle meča.

Igokea se posle ove pobede sa skorom od devet pobeda i dva poraza izjednačila sa Zvezdom na tabeli ABA lige, gde se obe ekipe nalaze pri samom vrhu iza Mege.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar