Foto: ABA liga / Igokea / Nikola Vuruna

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da je njegov tim od Igokee poražen već u prvom poluvremenu u kom je primio veliki broj poena.

Igokea je savladala Zvezdu sa 85:65 u 12. kolu ABA lige i očitala crveno-belima lekciju, na Radonjićevom debiju po povratku na klupu ekipe sa Malog Kalemegdana.

PROČITAJTE JOŠ:

Beograđani su u Laktašima pred kraj meča napravili seriju od 16 poena, pa su sa 82:49 razliku sveli na 82:65 i domaćin je tada trojkom Vulića opet otišao na „okruglih“ 20 razlike.

„Čestitam Igokei na potpuno zasluženoj pobedi i igri. Od prvog minuta su igrali čvrsto, precizno, dobro trčali, dobro skakali. Naša odbrana nije odgovorila na kvalitet koji je Igokea pokazala. U prvom poluvremenu smo primili 50 koševa i tada je već meč bio rešen“, rekao je kratko Radonjić posle meča.

Igokea je Zvezdi nanela drugi poraz ove sezone, a crveno-beli imaju devet pobeda i ostali su na drugom mestu iza prvoplasirane Mege. Tim iz Laktaša se trijumfom izjednačio na drugom mestu sa Zvezdom, pa sada ima skor 9-2.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar