Odgovorio je na nekoliko pitanja Nova.rs nakon što je postao igrač utakmice protiv Barselone.

Real Madrid je slavio protiv Barselone sa 86:83 i plasirao se u finale Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ

Geršon Jabusele je nakon 18 poena i osam skokova proglašen za igrača susreta, a osvrnuo se na poverenje koje ima od svih u klubu.

„Od NBA, Kine, samo sam nastavio da radim, nebo je granica, da napredujem svakog dana. Osećam se ležerno u ovom timu, saigrači i trener veruju u mene i za mene je to veoma važno. Na kraju dana, posao još nije završen, moramo da pobedimo meč i da odnesemo trofej u Madrid. Da ne bude da ne poštujem Mirotića, ali nije sve o Mirotiću, u pitanju je tim, da mi pobedimo, da igramo protiv Efesa. Nastavili smo, igraćemo protiv Efesa, Barselona je sjajan tim i ova pobeda je veoma važna za nas.“

Kratko je prokomentarisao i trojku Vasilija Micića u polufinalu protiv Olimpijakosa (77:74).

„Dobro je za njih, zar ne? U finalu su i videćemo se u nedelju. Imaju mnogo igrača koji dobro kontrolišu loptu. Odmorićemo ovih dana, otići ćemo u hotel i pripremiti se za meč. Kada igramo ovako mi smo težak tim za pobediti“, odgovorio je na pitanje Nova.rs.

Viktor Tavares je pojasnio koliko ovaj meč znači za klub.

„Igrali su odlično protiv nas, iz svake utakmice smo postajali bolji. Pripremljeni smo psihički i spremni smo da umremo za pobedu, to su takve utakmice. Ključ za osvajanje titula je uvek odbrana“, rekao je Tavares.

BONUS VIDEO Kalatis se okliznuo pa trojka Mirotića

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar