Markus Smart, Boston Seltiks, Džimi BAtler, Majami Hit
Markus Smart, Boston Seltiks, Džimi BAtler, Majami Hit; Foto: Tanjug/AP Photo/Lynne Sladky

Ako je suditi po početku čeka nas izuzetno neizvesna serija.

Uspeo je Boston da uzvrati udarac već na drugom susretu i slavi sa 127:102 (1-1). Ipak, nije sve delovalo ovako idealno.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon nekoliko početnih minuta Boston je već bio u zaostatku od 10 poena, a trener Ime Udoka nije mogao da sakrije razočaranost. Vikao je neumorno „Probudite se, probudite se“ i na kraju su ga igrači poslušali.

Džejson Tejtum je postigao 27 poena uz pet skokova i pet asistencija, dok su Markus Smart i Džejlen Braun dodali po 24.

„Ovi momci su ponosni i videli su zlatnu priliku koju smo izgubili u prvom meču i mislili su da možemo mnogo bolje. Upravo smo to i uradili večeras“, poručio je Udoka.

Povratak Markusa Smarta nakon problema sa povredom umalo je proslavljen tripl-dablom. Imao je čak 12 asistencija i devet skokova uz pomenutih 24 poena.

Boston je napravio veliki preokret krajem prve četvrtine serijom od 17:0, a tada je Bostn pogodio pet trojki u šest poseda i tako uspostavio kontrolu.

U poraženom timu je najbolji bio Džimi Batler koji je postigao 29 poena za 32 minuta, a pratili su ga Gejb Vinsent i Viktor Oladipo sa po 14 poena.

Boston sada ima 4-0 u utakmicama koje slede nakon poraza ove sezone u plej-ofu.

„Poraz je poraz, bilo da izgubiš za jedan poen ili sa 20. Moramo da se regrupišemo i da se vratimo akcijama i da budemo spremni za treći meč“, poručio je Vinsent.

Iako se poraz piše isto, mnogo bi bolnije da je ovo bio istorijski poraz Majamija. Gubili su u jednom trenutku sa 34 poena razlike, a negativni rekord franšize je 36. Boston je najviše stigao do 40 poena prednosti u istoriji kluba.

BONUS VIDEO Micić utišao Arenu, navijači Olimpijakosa u šoku gledali trojku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar