Foto: Tanjug/AP Photo/John Minchillo

Na pomolu je veliki trejd u najjačoj ligi sveta

Bruklin Netsi bi već u narednim danima mogli da ostanu bez Kajrija Irvinga, koji je zatražio trejd i već uveliko se diskutuje o tome koji će biti njegov naredni tim.

Irving je u poslednje dve sezone pažnju privlačio više van terena nego pruženim na parketu, a očigledno je i sam nezadovoljan što u Bruklinu ne može da dobije sve što misli da zaslužuje.

Iako Netsi trenutno igraju dobro i u borbi su za vrh tabele na Istoku, Irving bi mogao da napusti tim sada ili na leto kada će biti slobodan agent.

PROČITAJTE JOŠ:

Najviše se spominje da bi Kajri mogao u Los Anđeles Lejkerse kod Lebrona Džejmsa, sa kojim je već osvojio titulu u dresu Klivlend Kavalirsa.

To bi verovatno značilo da bi Lejkersi ponudili Rasela Vestbruka, Lunija Vokera IV i pik prve runde drafta. U zamenu za to došao bi Irving, ali uz njega verovatno i još jedan igrač, na primer Džo Heris.

Postoji opcija i da Lejkersi za Kajrija i još jednog igrača ponude Vestbruka i dva pika prve runde, ali iz 2027. i 2029. godine.

Tu postoji još jedan problem, a to je odnos Vestbruka i Kevina Durenta. Njih dvojica se nisu rastali u dobrim odnosima kada su bili u Oklahomi i pitanje je da li bi opet mogli da igraju zajedno.

Za Irvinga se intenzivno interesuju i Finiks Sansi i Dalas Maveriksi, ali je pitanje šta bi oni mogli da ponude. U Finiksu stvari ne stoje baš najbolje, a pominjalo se da bi čak i Kris Pol i Diandre Ejton mogli da napuste tim.

U Dalasu je samo Luka Dončić nedodirljiv, dok bi u potencijalni trejd verovatno bio uključen Spenser Dinvidi iili Tim Hardavej Džunior.

Kajri se za sada nije oglašavao i isticao gde bi najviše voleo da ode, ali se pretpostavlja da bi mu najdraže bilo da ode u Lejkerse.

BONUS VIDEO Nikola Jokić protiv Memfis Grizlisa – Hajlajts

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar