Svetislav Pešić Foto: Nova.rs

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, ponovo je u velikoj misiji koja je daleko šira od seniorskog tima.

PROČITAJTE JOŠ

Pokazao je na početku mandata Pešić da želi da napravi brojne promene u srpskoj košarci i posveti se radu sa širokim fondom igrača, a zdravstveni problemi sprečili su prvo okupljanje 17. oktobra.

Zbog akutnog zapaljenja grla, proveo je sedam dana u bolnici, izašao je 25. oktobra i relativno brzo se ponovo našao na zadatku.

„U svakom slučaju sam bolje nego kada sam otišao u bolnicu, na vreme smo reagovali…Zahvaljujem se, pre svega, profesoru doktoru Vladimiru Đorđeviću, koji me je na intervenciju profesora doktora Dragana Radovanovića vrlo srdačno primio. Nakon dva dana već sam se osećao dobro, ali sam morao da ostanem u bolnici šest-sedam dana i ispoštujem protokol oko primanja terapije. Želim ovom prilikom da se zahvalim i kompletnom osoblju, koje je bilo ne samo profesionalno, već i vrlo srdačno“, rekao je selektor Pešić po izlasku, a sada je i fotografisan u društvu desne ruke, Dragana Tarlaća.

On je svog nekadašnjeg igrača i osvajača evropskog zlata 2001. postavio za direktora reprezentacije i zajedno su već u akciji, tri dana po izlaska iz bolnice.

Fotografisani su u jednom beogradskom hotelu, a Pešića će uskoro dočekati i prvi mečevi.

Srbija igra kvalifikacije za Mundobasket i najpre će 25. novembra igrati protiv Letonije, dok je tri dana kasnije na programu gostovanje Belgiji.

BONUS VIDEO Partizan – Turk Telekom Zakucavanje Smailagića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar