Teška povreda Jaga Dos Santosa
Povreda Jaga Dos Santosa Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Jago Dos Santos je doživeo tešku povredu u završnici meča Crvene zvezde i Makabija u okviru 29. kola Evrolige.

Jago se povredio na dva i po minuta do kraja utakmice, dobio je žestok udarac u glavu od strane košarkaša Makabija Bonzija Kolsona, a epilog svega je lakši potres mozga.

PROČITAJTE JOŠ

Prve informacije koje je objavila Crvena zvezda su zabrinule navijače.

„KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je naš igrač Jago Dos Santos zadobio povredu po tipu impresivne frakture prednjeg zida frontalnog sinusa, kao i lakši potres mozga, i to kao posledicu udarca od strane protivničkog igrača laktom u predelu čela. Nakon hitno sprovedene dijagnostike i pregleda neurohirurga i ORL specijaliste, Jago Dos Santos je zadržan u KBC Zemun na observaciji tokom noći. Ovakav tip povrede obično zahteva operativno lečenje koje je u razmatranju. KK Crvena zvezda će o daljem stanju, kao i prognozi lečenja i oporavka Jaga Dos Santosa naknadno obavestiti javnost“, stoji u saopštenju Zvezde.

Foto: Instagram/Printscreen

Ipak, oglasio se i sam Dos Santos koji je na svom profilu okačio sliku koju je postavila njegova devojka i koja je obradovala sve navijače.

„On je u redu, hvala na svim porukama. Ništa što je jedan dobar šraf ne može da odradi. Šalim se sve je u redu“, napisala je Jagova devojka, a sam košarkaš postavio na svoj profil uz sliku na kojoj se smeje.

BONUS VIDEO Analiza meča Zvezda – Makabi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar