Foto: Prodimedia

Nije se mnogo naigrao.

Reprezentativac Srbije Filip Petrušev je dobio priliku da zaigra u dresu Filadelfije u porazu od Bostona 112:1101 u meču NBA predsezone.

Nije se previše naigrao i na terenu je proveo šest minuta, a pogodio je jedini šut iz igre i uz to uhvatio dva skoka uz jednu izgubljenu loptu tako da je jasno da ga do početka sezone očekuje borba za minutažu i mesto u ekipi Filadelfije.

PROČITAJTE JOŠ

Nije imao preveliku priliku da se istakne, bio je u grupi od pet igrača koji su proveli manje od 10 minuta na terenu.

Filadelgfija je igrala bez glavnih zvezda i na terenu nisu bili Džoel Embid, Džejms Harden, Montrez Herel, Danijel Haus Džunior, Furkan Korkmaz Keli Ubre je iskoristio šansu za 18 poena, Maksi je dodao 17, dvocifreni su bili još Melton i Rid sa po 10 poena, s time da je Rid imao još sedam skokova i pet asistencija.

Sa druge strane, odmarali su Braun i Tejtum, a Pričard se izdvojio sa 17 poena, Mihalik je imao 15 uz šest skokova i dve asistencije.

U drugom meču, kalifornijski derbi je pripao Lejkersima protiv Kingsa. Rasel je imao 21 poen, Vinsent 18, Prins 13 poena i sedam skokova, Hačimura identičan broj poena uz skok manje. Foks je predvodio Kingse sa 18 poena, Barns je dodao 15, a Sabonis je imao čak 15 skokova uz 10 poena za samo 24 minuta.

Odmarali su brojni igrači Lejkersa, poput Rivsa, Dejvisa i Lebrona, na drugoj strani se i Vezenkov potrudio da ostavi utisak sa sedam poena, tri skoka i asistencijom za 22 minuta, doduše uz šut 3/11.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar