Foto: Printscreen Facebook / Denver Nuggets

Plejmejker Denver Nagetsa Fakundo Kampaco pokazao je u meču protiv Los Anđeles Lejkersa (122:105) deo svog napadačkog arsenala asistencijom u prvom poluvremenu.

PROČITAJTE JOŠ:

Argentinac je ove sezone pojačao tim Nagetsa i, mada se u više navrata protiv Lejkersa na početku „krio“ zbog nekoliko „cigli“, njegov pregled igre je nepromenjen i sjajan.

To je na svojoj koži osetio i Kajl Kuzma koji se pred kraj prve četvrtine potpuno pogubio kada mu je Kampaco proturio pas pored glave za Zeka Nadžija..

Nadži je bio u ćošku odakle se sam podigao i pogodio trojku, dok je Kampaca pre asistencije preuzeo Lebron Džejms koga je iznenadio ovaj pas bez gledanja.

Lejkersi su se dobro držali tokom prvog poluvremena meča u kom je dominirao Nikola Jokić. Jokić je ubacio 23 poena za poluvreme, pa meč završio sa isto toliko u tripl-dablu od 23 poena, 16 skokova i deset asistencija.

Efikasniji od njega je bio Džamal Marej sa 25 poena, a Kampaco koji je izveo neverovatno dodavanje završio je utakmicu sa 15 poena i četiri asistencije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar