Novak se našao i Vujoševiću: On je doktor čojstva i junaštva

Košarka 24. apr. 202016:20 > 18:21
Podeli:
Foto: Pedja Milosavljevic / Starsport

Trofejni košarkaški stručnjak Duško Vujošević je rekao da je Novak Đoković, kao čovek i vrhunski sportista, ima pravo na svoj stav.

On je u intervjuu za Direktno.rs govorio o aktuelnim dešavanjima u Srbiji.

Legendarni trener Partizana se osvrnuo i na negativne reakcije koje je izazvao Đokovićev javno izneti stav o vakcinaciji.

PROČITAJTE JOŠ

„Novak je, po mom mišljenju, nešto najbolje što Srbija ovog momenta ima. Radi se o čoveku koji nije doktor medicine, ali je doktor čojstva i junaštva. Posmatrajte samo ovaj njegov potez kad on daje pomoć Bergamu, kakav je to osećaj plemića za momenat i za čin“, naveo je Vujošević.

On je istakao da zna da se Đoković mnogo bavi istraživanjem zdravog načina života i da to primenjuje.

„Sećam se kad je meni slao telefonske poruke kada sam bio prvi put u bolnici zbog problema sa bubrezima. On je bio na turniru u Australiji, a meni je slao poruke s predlozima dijete koja bi mogla da mi pomogne. I sada takav čovek ne može da kaže šta misli o vakcini i da se stavlja na stub srama, a da istovremeno doktor Nestorović, koji je virus nazvao smešnim i kreirao jednu izuzetno pogrešnu startnu atmosferu, ide s televizije na televiziju kao propagator politike partije na vlasti. Ja lično jedva čekam da se nađe vakcina i da se vakcinišem, ali to nema veze sa pravom svakoga, a pogotovo vrhunskog sportiste i čoveka kao što je Novak Đoković, da ima svoj stav“, istakao je Vujošević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar