Foto: Twitter/Screenshoot

Srpski trener nastavio da pomera granice.

Ekipa Burse je predvođena Dušanom Alimpijevićem nastavila bajku u Evrokupu i pobedom nad Andorom u polufinalu rezultatom 85:68 stigla do borbe za trofej.

PROČITAJTE JOŠ

Turski tim je tako posle pobede protiv Partizana i Cedevite nastavio da niže iznenđenja i sada čeka pobednika duela između Valensije i Virtusa u velikom finalu.

Znali su to da proslave gostujući igrači zajedno sa Dušanom Alimpijevićem.

“Idemo bre!”, viknuo je iz sveg glasa Dušan Alimpijević na putu ka svlačionici, a zatim održao kratak govor svojim igračima.

“Rekao sam vam da ništa nije nemoguće. Rekao sam da je sve možemo da uradimo ako se borimo i verujemo. Srcem i dušom smo stigli do ovoga, srcem i dušom idemo dalje”, rekao je Alimpijević uz prave ovacije igrača i čelnika kluba.

Utakmicu možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

U drugom polufinalnom meču, snage će 4. maja sa početkom u 20 časova i 30 minuta, uz prenos na Sport Klubu, odmeriti Valensija i Virtus.

BONUS VIDEO Šmekerski gest Alimpijevića koji mnogi nisu videli, šta je rekao igračima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar