Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Dejan Davidovac, košarkaš Crvene zvezde srećan je zbog povratka na teren, ali i zbog pobede protiv Budućnosti u ponedeljak uveče.

PROČITAJTE JOŠ:

Davidovac je upisao devet poena u trijumfu 71:63, koji je prvak regionalnog takmičenja ostvario protiv Podgoričana u „Pioniru“.

„Dobro sam, posle te pauze koju sam imao zbog povrede, ovo mi je prva zvanična utakmica u sezoni. Drago mi je da sam se vratio, drago mi je što se to desilo u ovakvoj jednoj utakmici i naravno što smo mi pobedili“, kratko je prokomentarisao Davidovac posle meča.

Na tribinama je bilo oko pet i po hiljada navijača i bodrili su crveno-bele i kada su oni bili u nokdaunu tokom treće četvrtine.

„Svakako da nam mnogo znači, spominjali smo to mnogo puta, nije fraza nego je stvarno tako. Posle dužeg vremena su tribine malo punije i nadam se da će biti tako i nadalje“, kaže Davidovac.

Zvezda u narednom kolu gostuje Makabiju u Evroligi, a onda ide ekipi Igokee.

„Dobro, navikli smo da imamo težak raspored. Ima tu dosta igrača koji su već igrali Evroligu i već igrali u Zvezdi. Znaju kako to funkcioniše. Naravno da nije lako, ali navikli smo manje-više. Spremićemo se i daćemo sve od sebe da pokušamo da pobedimo“, rekao je Davidovac.

BONUS VIDEO: Milan Gurović o anegdoti sa Pešićem i Petrovićem

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar