Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Aleksandar Đorđević, trener košarkaša Fenerbahčea, istakao je posle poraza od Crvene zvezde da je odbrana crveno-belih jedna od najboljih u Evroligi, ako ne i najbolja, a posebnu zahvalnost je izrazio navijačima.

Na početku konferencije posle poraza od Zvezde (74:69), Đorđević je rekao da je meč mogao da „ode i na drugu stranu“:

PROČITAJTE JOŠ...

„Ne bi bilo nefer ni da smo mi pobedili, igrali smo dobro do samog kraja. Prelomili su tajm-auti. Imali smo problema u igri „jedan na jedan“, Nejt Volters je pogodio taj šut… Nedostajalo nam je energije, par momaka je bilo dugo van tima. Takva nam je sezona, ne možemo da pronađemo ritam. Težak poraz, ali nova utakmica je za dva dana“, istakao je Đorđević nakon čestitki rivalu na pobedi.

Ipak, poraz u Beogradu ne menja cilj – plasman u Top 8:

„To je prvi cilj i moramo da vodimo računa. Liga je dugačka, a sve što se dešava utiče na nas. Imamo probleme, igrali smo bez Nanda de Koloa, bez Jana Veselog, koji još nije dobio dozvolu… Momci daju sve od sebe. Nekada lucidnost zavisi od energije, a Zvezdina odbrana je jedna od najboljih, možda i najbolja u celoj Evroligi“, rekao je Đorđević.

Potom je dodao o Zvezdi:

„Imaju kvalitet, mnogo reprezentativaca koji igraju pod iskusnim trenerom, mnoge sam i trenirao u reprezentaciji, imaju taj kvalitet. Još u Pioniru…“

Iako je legenda Partizana, Đorđevića su navijači Zvezde dočekali aplauzima:

„Kao i uvek kada se pojavim, navijači Zvezde me dočekaju na ovaj način. Cene protivnika i hvala im, poštujem to veoma“, rekao je Đorđević na kraju.

BONUS VIDEO Aplauz navijača Zvezde za Aleksandra Đorđevića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar