Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić analizirao je ekipu Mege i izneo očekivanja pred početak finala Superlige Srbije.

Crveno-beli će titulu braniti protiv Mege, koja je u polufinalu Superlige bila bolja od Partizana u tri meča. Zvezda je do finala stigla pobedom nad Borcem.

PROČITAJTE JOŠ:

Radonjić je u ekipi Mege u prvi plan stavio iskustvo Milenka Tepića, momka koji je prekaljen i u evropskim i u srpskim okvirima.

„Ekipa Mege je imala odličnu sezonu, i ove godine pojavili su se mladi i talentovani igrači predvođeni iskusnim Tepićem. Uz dobru sezonu imali su i dobar rezultat,a u međuvremenu su i pojačali tim za plej-of iskusnim Draganom (Gagijem) Milosavljevićem, Simanićem i Novakom“, analizira Radonjić za zvanični klupski sajt.

Mega u svojim redovima ima i Filipa Petruševa i Marka Simonovića, dvojicu efikasnih igrača koje Radonjić nije istakao u prvi plan.

„I to dovoljno govori i pokazatelj je njihove ambicije u plej-ofu Superlige. Pokušaćemo da imamo veći kontinuitet dobre igre i da iskontrolišemo kvalitet ekipe Mege“, rekao je trener crveno-belih.

Prvi meč igra se u sredu od 20 časova, dok je drugi zakazan za petak u istom terminu. Ako bude majstorice, ona će biti odigrana u nedelju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar