Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će njegova ekipa u preostalim utakmicama Evrolige dati sve od sebe bez obzira što ti mečevi nemaju rezultatski značaj.

Zvezdu u nedelji „duplog programa“ Evrolige očekuju okršaji sa Olimpijom iz Milana i Makabijem iz Tel Aviva.

PROČITAJTE JOŠ:

S obzirom na to da je Zvezda imala dve velike serije poraza, prvo jesenas kad je trener bio Saša Obradović, a onda i sad kod Radonjića, crveno-beli su se oprostili od plej-ofa elitnog takmičenja.

„U izuzetno nagomilanom rasporedu sledi nam dupli program i utakmice s Armanijem (Olimpijom) i Makabijem. Prva koja nas očekuje već u utorak je protiv Milana, ekipe koja je tokom sezone pokazala veliki kvalitet. Imaju u svojim redovima proverene igrače u borbi za visok plasman u ovogodišnjem izdanju Evrolige. Međutim, u preostalim utakmicama Evrolige, bez obzira što nemamo rezultatski imperativ, želimo da damo sve od sebe i pokažemo svoj maksimum“, rekao je trener Zvezde.

Olimpija je u prvom okršaju sa Beograđanima poražena 87:79 novembra prošle godine, ali je Zvezda pretposlednje u Evroligi sa devet pobeda i 22 poraza, dok se Italijani sa 19 pobeda i 12 poraza bore za plej-of i četvrti su na tabeli.

Da crveno-belima neće biti lako, potvrdio je i Lengston Hol, kog u timu Zvezde nije bilo neko vreme zbog koronavirusa.

„Tim koji je napravljen za najviše domete i koji je nadograđen izvanrednim igračima na već dokazane koji su tu od ranije. Nije nam lako, utakmice se ređaju kao na traci, a mečevi sa Armanijem i Makabijem su zaista veliki izazovi“, rekao je Hol i dodao da je ekipa imala probleme, ali da mora da se bori.

Zvezda u utorak uveče od 19 časova dočekuje Olimpiju u hali „Aleksandar Nikolić“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare