Foto: Djordje Kostic / STARSPORT)

Crvena zvezda će nakon teškog meća u Moskvi i napornog puta već u subotu igrati meč 23. kola ABA lige protiv gradskog rivala FMP-a, pa će igrači Dejana Radonjića imati malo vremena za odmor i pripremu.

PROČITAJTE JOŠ

„Mi imamo malo vremena da se spremimo za ovu utakmicu u ritmu u kome smo, ali ćemo ga iskoristiti koliko god je moguće da se pripremimo za ovaj meč“, rekao je strateg crveno-belih.

On je dodao da Zvezda neće imati lak zadatak.

„Ekipa FMP-a ima svoj kvalitet i pokazala ga je pobedama u poslednjim kolima. Iskusna ekipa sa nekoliko talentovanih mladih igrača. Imaju svoje ambicije i dalje i takmičarski cilj u ligi. S promenom trenera i dolaskom trojice igrača ovo je drugačiji tim koji je podigao formu“, rekao je Radonjić.

Igrač Zvezde Ognjen Dobrić naglasio je da je svaki meč u završnici ABA lige izuzetno važan.

„Dobro poznajemo ekipu FMP-a, međutim, dolaskom novog trenera i trojice igrača ovo je tim koji je dobio dodatni kvalitet i igra dobro. Mi u ovakvom ritmu, bez obzira na sve, moramo da odigramo čvrstu utakmicu sa velikom energijom, jer će ekipa FMP-a koja uz nekoliko mladih igrača ima i preko potrebno iskustvo znati da iskoristi svaki naš pad u igri“, ocenio je Dobrić.

Zvezda se nalazi na trećoj poziciji sa 17 pobeda i tri poraza, a FMP je na devetom mestu sa osam pobeda i 12 poraza.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar