Dejan Radonjić, Foto: Starsport

Dejan Radonjić, trener košarkaša Crvene zvezde, izneo je najnovije informacije o svom timu pred meč koji će crveno-beli odigrati protiv francuskog Asvela.

Duel dva tima na programu je u četvrtak od 19 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“, a Radonjić je na početku istakao da će njegovi igrači imati veoma težak zadatak da zabeleže trijumf protiv francuske ekipe koja je oduševila u dosadašnjem toku Evrolige:

PROČITAJTE JOŠ...

„Asvel je napravio sjajan rezultat, dobrim igrama došao do šest pobeda, nalaze se na vrhu tabele. Ekipa koja je sastavljena od dobrih pojedinaca, dobra atletski, pokazali su individualan kvalitet koji ćemo morati da probamo da iskontrolišemo. Imaju igrače koji su kadri da postignu mnogo poena, naša odbrana će biti na ispitu. Imaju Džonsa, Okoboa, još njih… Potrebno je čvrstom igrom da odgovorimo, da budemo fokusirani, gradimo rezultat i da probamo sa obe strane terena dođemo do pobede“, rekao je Radonjić.

Trener Zvezde se osvrnuo i na dolazak Stefana Markovića:

„On još nije uradio trening sa nama, nije ni registrovan. Na osnovu onoga što budemo videli i pravila pravićemo analizu i videti šta dalje“, otkrio je trener crveno-belih.“

Ipak, na treninzima će biti nekih uslovno rečeno novih lica, pošto se Nikola Ivanović vraća u ekipu, dok je i Eron Vajt blizu povratka nakon loma ruke.:

„Ivanović je počeo sa treninzima nakon pauze, pokušaćemo da procenimo da li i koliko će moći da nam pomogne. Nadam se da će moći, s obzirom na to da pauza nije bila kratka. Vajt je blizu pregleda koji će biti sledeće nedelje, na osnovu kog ćemo dobiti dozvolu ili ne za početak treninga na kojima će moći da radi sa kontaktom. On je sad u posebnom režimu, bez kontakta. Čekamo snimak, ako dobijemo dozvolu, postepeno ćemo ga uvoditi u vežbe i pripremati za početak rada sa ekipom. Nadam se da će to biti brzo“, otkrio je Radonjić.

Crveno-beli su nakon osam odigranih utakmica 11. na tabeli sa skorom 3-5, dok je Asvel sa 6-2 petoplasirani.

BONUS VIDEO Koreografija, navijanje i ludnica u Pioniru pred Zvezda – PAO

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar