photo: Djordje Kostic / STARSPORT
photo: Đordje Kostić / STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde i Asvela odmeriće snage u četvrtak od 19 sati u beogradskoj "Štark areni", a Francuzi u srpsku prestonicu stižu znatno oslabljeni.

Nakon što su iz francuskog kluba objavili da zbog povrede u narednom periodu neće moći da igraju Dejvid Lajti, Antoan Dio i već dugo povređeni Rejmar Morgan, stigle su informacije da u Beograd neće doći ni Viktor Vambenjama.

PROČITAJTE JOŠ:

Mladi Francuz je imao prelom prsta i biće odsutan sa terena dve do tri nedelje.

Vembanjama je jedan od najvećih evropskih i svetskih talenata. Mladi Francuz rođen 2004. godine visok je 220 centimetara i predviđa mu se uspešna čak i NBA karijera.

Specifično za mladog Francuza je to što za svoju visinu ima dobar šut sa poludistance i dostance, a kvalitetne partije može da pruži i pod obručem.

Ipak, u Asvelu ove godine ne dobija mnogo prilike da igra, pa je do sada u Evroligi bio na terenu samo 24 minuta, a najbolji učinak mu je tri poena na utakmicama protiv CSKA Moskve i Panatinaikosa.

Francuski tim će zbog povreda biti primoran da potraži novo pojačanje, dok je sa druge strane Crvena zvezda dovela Stefana Markovića u svoje redove, ali on neće biti u timu za predstojeći meč.

BONUS VIDEO Koreografija, navijanje i ludnica u Pioniru pred Zvezda – PAO

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar