Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da će pravi izazov biti zaustaviti aktuelnog MVP-ja Evrolige Vasilija Micića.

PROČITAJTE JOŠ:

Crveno-beli u sredu od 18 sati i 30 minuta igraju meč 17. kola Evrolige protiv još uvek najboljeg tima u Evropi

„Efes je prvak Evrope, s malim izmenama u odnosu na prošlu sezonu, igrači koji su bili nosioci su i dalje tu. U dobroj su formi, kvalitet potpuno jasan i znamo da nas čeka težak meč i jedan od najboljih timovi u Evroligi. Biće teško zaustaviti Micića i Larkina, ali daćemo sve od sebe da budemo najbolji što možemo u ovom trenutku, ne samo u odbrani, nego i napadu“, rekao je Radonjić pred meč.

Sa druge strane, iz stručnog štaba Ergina Atamana stigle su pohvale na račun Nikole Kalinića i Zvezdine odbrane, pa će biti vrlo zanimljiv okršaj u Turskoj.

Branko Lazić, kapiten Zvezde takođe je u prvi plan stavio Micića i Larkina, ali je podsetio da je i njegov tim u dobrom ritmu.

„Ako nastavimo s ovakvom koncentracijom i zalaganjem, možemo da tražimo šansu. Biće teško zaustaviti Micića i Larkina, to su možda i dva najbolja igrača u Evroligi, jedan zapravo i jeste aktuelni MVP, svakako da su sjajni i biće potrebno da odigramo individualno, a onda i timski u odbrani. izdigli su se i vezali dosta pobeda, tako da će sigurno pokušati u istom ritmu“, rekao je Lazić.

BONUS VIDEO: Radonjić nasmejao sve reakcijom posle meča Zvezda – Bajern

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare