Dušan Vlahović
Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Karl Hajnc-Rumenige, legenda Bajern Minhena i nemačkog fudbala smatra da Dušan Vlahović ne treba još uvek da napušta Fjorentinu.

Rumenige veruje da će projekat „Viole“ dati rezultate u dolazećim sezonama, pa da mu treba dati šansu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Fudbal se drastično promenio mnogo od kada sam ja igrao. I u smislu plata i transfera. Mnogo je manje prijatan jer nema tog duha na terenu kao nekada“, rekao je Rumenige za RTV 38.

Osvrnuo se potom i na Vlahovića, koga je opisao kao momka pred kojim je budućnost.

„Vlahović je veoma mlad igrač, koji je već dao mnogo golova. Savetujem mu da ostane u Firenci, da ne žuri sa odlaskom iz Fjorentine, jer jurenje za novcem u ranim dvadesetim godinama ne vodi nikuda. Igra u dobroj ekipi, da sam na njegovom mestu, ne bih odlazio iz ljubičastog dresa. Može da postane veoma jaka ekipa. Roko Komiso nema finansijskih problema i nema potrebe za velikim brojkama, ali hoće da učini Fjorentinu velikom, kao nekada“, rekao je Rumenige.

Sada već mesecima unazad se piše o tome da Dušan neće da produži ugovor sa klubom iz Firence, a postojeći mu ističe na leto 2023.

„Projekat ekipe je vrlo ozbiljan i nadam se da će Vlahovićev agent naći najbolje rešenje sa klubom, za sve“, dodao je čuveni Nemac.

BONUS VIDEO: Gol Dušana Vlahovića protiv Katara

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar