Dejan Davidovac FOTO: SRĐAN STEVANOVIĆ / STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u dramatičnoj završnici polufinala Kupa Radivoja Koraća koje je možda obeležio jedan sporan momenat.

PROČITAJTE JOŠ:

Desio se u trećoj četvrtini utakmice u kojoj je Zvezda slavila sa 79:78. Partizan je vodio sa 53:46 u trenutku kada je Dejan Davidovac uhvatio ofanzivni skok pod košem crno-belih i poentirao za 53:48.

Ono na šta pojedini navijači Partizana ukazuju putem društvenh mreža, jeste da je Davidovac koš postigao nakon što je isteklo vreme za napad crveno-belih.

Taj koš dobija na značaju posebno ako se zna da je pre tog koša Davidovac promašio nekoliko pokušaja u nizu, a posle njega je počeo da pogađa u seriji i na kraju utakmicu završio sa 19 poena.

Bio je drugi najefikasniji u timu Zvezde iza nezaustavljivog Džordana Lojda, dok su u Partizanu prednjačili Ognjen Jaramaz i Markus Pejdž sa 18, odnosno 16 poena.

Meč je rečen slobodnim bacanjima na deset sekundi pre kraja, a ključne poene za novog finalistu Kupa Radivoja Koraća ubacio je upravo Davidovac.

Da podsetimo, Zvezda se pobedom revanširala Partizanu za poraz u prošlogodišnjem finalu istog takmičenja, a crveno-beli će u borbi za trofej „Žućkove levice“ igrati protiv Mege u novosadskom Spensu u nedelju od 21 sat.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar