Karmelo Entoni i Darko Miličić
Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER; Nova.rs Vesna Lalić

Te 2003. godine su na NBA draftu redom birani Lebron Džejms, Darko Miličić, pa Karmelo Entoni. Ipak, gotovo dve decenije kasnije Melo tvrdi da je sve trebalo da bude drugačije.

PROČITAJTE JOŠ

Detroit je uzeo Miličića kao drugog pika i u prvoj sezoni stigao do NBA prstena. Iako Srbin nikada nije dostigao potencijal koji mu se predviđao, za razliku od Entonija, i dalje ima taj jedan prsten viška u odnosu na konkurenta.

Entoni pokušava da do titule dođe u 19. sezoni u ligi, a ovog puta će biti ujedinjen sa Lebronom Džejmsom u Los Anđeles Lejkersima.

Podsetio se Melo tog drafta i prve sezone, a i dalje žali zbog titule.

“Da sam došao tamo, Detroit bi uzeo još jednu titulu. Ne mogu da kažem tri u nizu, to je previše, ali dve uzastopne mogu. Bio bih NBA šampion. Imali bismo iskusne igrače od kojih bih mnogo naučio, bio bih bolji košarkaš nakon prve sezone u ligi“, rekao je Karmelo Entoni.

Pojasnio je da bi njegova karijera bila značajno drugačija da je završio u „gradu motora“, ali i da su Pistonsi prekršili dogovor.

“Obećali su mi. Još razmišljam o tome, i dan danas… To bi promenilo tok moje karijere. Obećali su mi da će me izabrati, a onda su prekršili dogovor. Bio sam ubeđen da idem u Detroit“, završio je Entoni.

Bonus video: Kako su košarkaši Srbije ostali bez Olimpijskih igara?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar