Danilo Ikodinović i Svetislav Pešić Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs/TASS / ddp USA / Profimedia

Pešićeve reči o debaklu Srbije na Evrobasketu iznervirale i Danila Ikodinovića.

Srbija je prerano završila učešće na Evrobasketu, umesto sa medaljom vratila se posle poraza od Italije u osmini finala, a sve do sada se selektor Svetislav Pešić nije oglašavao.

Ljut je bio zbog pobeda, zbog poraza, zbog svega… Otišao je u Nemačku, pa u Rovinj i osim saopštenja nije se oglašavao sve do gostovanja u emisiji „Top gol“, u kojoj je govorio o brojnim stvarima u srpskoj košarci.

PROČITAJTE JOŠ

Između ostalog, rekao je i kako „lako može da ode na drugo mesto“, pa je čak i u besnom tonu poručio da se „smirimo malo“.

Da li je mislio na navijače, predstavnike medija, ili nekog trećeg, tek svi su mu očito krivi osim njega samog za debakl „orlova“ na Evropskom prvenstvu.

Na njegovo gostovanje u komšiluku i besne poruke reagovao je i proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović, samo je kratko poručio:

„Pokažite mu put“, napisao je Ikodinović uz fotografiju našeg teksta sa naslovom „Lako mogu da odem na drugo mesto“: Pešić o debaklu Srbije, besan poručio „smirite se malo“.

Pešić je, između ostalog, upozorio na nestanak srpske košarke zbog svega što se dešava i posebno jer ne postoji sistem.

„Ja sam trener 40 godina. I to moje kolege kažu ‘Nije na vreme uzeo tajm-aut… Zašto Jokić nije počeo zadnju četvrtinu? On je demencija. Već zaboravlja. Star je, košarka mu je od pre ne zna se koliko godina’. Ja se ponekad pitam, da li oni uopšte gledaju te utakmice“.

BONUS VIDEO Dača Ikodinović: Deki i ja smo u šali pričali da je dobro ako stignemo do četvrtfinala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare