Svetislav Pešić Foto: TANJUG/AP Photo/Darko Vojinovic

Pešiću zasmetale kritike kolega.

Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić u prvom obraćanju javnosti od debakla reprezentacije Srbije pričao je i o mnogim kolegama na koje je bio ljut zbog brojnih kritika.

On je posebno prozvao Vladu Đurovića koji je u jednoj emisiji na RTS-u kritikovao Ognjena Jaramaza.

PROČITAJTE JOŠ

„Jedan od najboljih trenera sa prostora bivše SFRJ koji već godinama nema posao, on je dobio mikrofon da govori i pritom kaže: „Jadni Jaramaz, on je zalutao u reprezentaciju“! Da li taj trener, ako je uopšte više trener, da li razmišlja da Jaramaz ima porodicu – rekao je Pešić.

Đurović je u tom gostovanju izneo niz kritika na račun plejmejkera reprezentacije srbije Ognjena Jaramaza.

„Ali ovako on sam ne može da kreira i onda dolazi do panike. On je jadnik šutirao jedno četiri puta, promašio, i ništa nije iskreirao. Čim je ušao Micić jedan napad je napravio prodor, dodao loptu ovome Ristiću, Ristić iz horoga dao koš odmah. E to Jaramaz ne može da izvede, to izgleda vrlo prosto, eto, uđeš i dodaš, ovaj da još, i ajde, ali mi to ne možemo kada nemamo ovu postavu. Ja se pribojavam jakih utakmica kad ne bude u igri Micić a ili Jokića, jer nemamo dovoljno vrhunskih igrača. Stalno pričamo o Bogdanoviću ili da je ovde Teodosić“, govorio je Đurović tokom Evrobasketa.

BONUS VIDEO  Pešić i Lučić posle poraza od Italije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar