KK Partizan
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Danilo Anđušić bio je veoma razočaran nakon poraza Partizana od Splita rezultatom 67:74 u okviru 19. kola ABA lige.

Partizanu je sada ugroženo i drugo mesto u ABA ligi, pošto ima poraz više od Budućnosti, koja je iza Crvene zvezde.

„Šta da kažem – sramota! Ne kažem ovo u smislu da potcenjujem Split, jer je odigrao jako dobar meč. Pogodili su dosta šuteva što je rezultiralo ovakvim rezultatom na kraju. Naša igra, generalno ono što smo večeras pokazali, nije nivo na kojem želimo da budemo. Da se svi zapitamo gde smo i šta smo, da što pre izađemo iz ove krize. Slede nam jako bitne utakmice, pa i borba za prvi trofej. Treba svi da se zapitamo, pa da nastavimo dalje, da se dignemo“, rekao je Anđušić novinarima posle meča.

PROČITAJTE JOŠ:

Umor ne može da bude izgovor.

„Ne može umor da nam bude alibi. To da li smo umorni ili nismo, ne treba da bude nešto o čemu ćemo da razmišljamo i pričamo. Svi igraju u istom ritmu, cela Evropa igra, svi evroligaški timovi. Igramo cele sezone u tom ritmu, navikli smo na isti i ne može da nam bude alibi. Čak i da smo umorni, imamo kvalitet da ne pravimo neke stvari koje smo pravili danas“.

Šut za tri poena Partizana je bio samo 4/31.

„Jako smo loše šutirali, to je jedan od uzroka, oni su sve pogodili. Mi nismo imali pravu energiju i nismo imali igru u napadu. Lopta nije išla kako treba, zbog toga se na kraju desilo sve ovo“, zaključio je srpski bek.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar