Tornike Šengelija; Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Košarkaši Crvene zvezde u petak od 19 časova igraju meč 4. kola Evrolige u Moskvi, a ekipa CSKA biće žestoko oslabljena neigranjem jednog od svojih najboljih igrača.

PROČITAJTE JOŠ...

Duel sa Zvezdom propustiće Tornike Šengelija, MVP drugog i trećeg kola Evrolige. Jedan od najboljih igrača moskovskog tima osetio je oštar bol u levom ramenu, nakon čega je podvrgnut detaljnijim pregledima.

Iako još uvek nije poznato šta je bio uzrok bola, Šengelija će propustiti utakmicu dva tima. Pobednik ovog duela će doći do trećeg trijumfa u sezoni i učvrstiti se među osam najboljih timova.

Pored Šengelije, protiv Zvezde na parket neće izaći ni Nikola Milutinov, koji se povredio početkom oktobra, kao ni najveće pojačanje „Armejaca“, Kenet Farid. Bivši košarkaš Denver Nagetsa i zvezda NBA lige još uvek nije stigla u Moskvu.

Gledajte Evroligu uz SBB i EON pakete

Utakmice Evrolige mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta.

Sa druge strane, Dejan Radonjić neće računati na Erona Vajta, dok je pitanje koliko – i da li uopšte – će moći da pomognu Branko Lazić i Majk Cirbes.

Bonus video: Jure Zdovc o Dušanu Ivkoviću posle utakmice Zvezda – Žalgiris

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar