Luka Vudragović, Foto: KK Crvena Zvezda

Prvo pojačanje ovog leta Crvena zvezda je dobila u Luki Vudragoviću, jednim od najvećih talenata na našim prostorima u generaciji 2004.

„Luka je potpisao višegodišnji ugovor s našim klubom. Uz pravilan razvoj i napredak u sezonama koje dolaze, crveno-beli su dobili jednog od najperspektivnijih igrača u Srbiji koga karakteriše odličan šut spolja kao i dobar skok“, naveli su crveno-beli

PROČITAJTE JOŠ

Vudragović (197cm) je reprezentativac Srbije za igrače do 16 godina. Igra na poziciji beka šutera i prethodne sezone bio je najbolji igrač svog dosasadšnjeg kluba Vizure u svom starosnom uzrastu.

„Mnogo sam srećan što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, klubom za koji navijam i na čije sam utakmice dolazio od malena. Znam da to mnogi izjavljuju, ali imao sam potrebu da kažem to i kao navijač kluba za koji ću sada igrati, prvo u mlađim selekcijama. Jasno je da moram da radim mnogo, treniram, ne zapostavljajući školu koja mi je takođe vrlo važna. Sada je sve na meni…“, rekao je Vudragović prilikom potpisa ugovora.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare