Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da je drugo poluvreme utakmice crveno-belih i atinskog Panatinaikosa bilo promenljivo za obe ekipe.

Bilo je uspona i padova u kojima je Panatinaikos pravio seriju 15:0, pa Zvezda odgovarala još većim nizom od 18 uzastopnih koševa.

PROČITAJTE JOŠ:

Džordan Lojd je bio jedina konstanta od druge deonice i meč rešen u korist Zvezde 86:82, završio je sa 27 poena.

„Drugo poluvreme je bilo gore-dole za obe ekipe. Oni su imali seriju, pa smo mi počeli da radimo dobre stvari na terenu. U četvrtoj četvrtini smo dobro krenuli i napadački je bio dobar završetak sa naše strane. Sve u svemu, zadovoljan sam kako smo odigrali“, rekao je Radonjić.

Zvezda je trojkom Lojda otišla na 82:79, posle čega je Mario Hezonja promašio trojku, a Branko Lazić ubacio slobodna bacanja za, ispostaviće se nedostižnih pet razlike neposredno pre kraja.

„Stvarno nije bilo do mene, bili su to moji saigrači. Oni su me postavljali na prava mesta, trener mi je verovao i moram i njima i Radonjiću da odam priznanje, srećan sam zbog ovakvog ishoda“, rekao je Lojd.

Zvezda je pobedom u Atini upisala deveti trijumf ove sezone u elitnom takmičenju i tek drugi na teškom gostovanju Panatinaikosu, u ovom veku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar