Bogdan Bogdanović blistao je u porazu Sakramenta od Bruklina
Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Košarkaši Sakramenta poraženi su od Bruklina 119:106 u petom meču od nastavka NBA sezone, iako je Bogdan Bogdanović opet prikazao sjajnu partiju.

Baš se muče Kingsi od restarta sezone i sve su dalje od plej-ofa… Ni prvi meč posle rekorda karijere Bogdana Bogdanovića (35 poena) nije bio ništa bolji od onih pre partije za pamćenje srpskog beka.

PROČITAJTE JOŠ

Trebalo je protiv oslabljenog Bruklina da naprave novi korak ka doigravanju, nakon pobede nad direktnim konkurentom Nju Orleansom, ali ništa od toga.

I sada je Bogdanović bio ubedljivo najbolji među „kraljevima“, samo što je ceh plaćen nedostatku prave, neophodne podrške saigrača da se uzme mera rivalu koji je došao do važnog trijumfa u borbi za doigravanje na Istoku.

Možda nije bilo presudno to što su Kingsi dozvolili Netsima skoro 40 poena za četvrtinu, tačnije 39, ipak, ta druga deonice prilično je odredila tok meča.

Ispostavilo se da je minus bio nedostižan za „kraljeve“ koji su i pored velike borbe položili oružje četvrti put iz pet utakmica u nastavku sezone.

Odličan je bio Bogdanović, postigao je 27 poena (šut iz igre 11/19) uz 6 skokova i 2 asistencije za 35 minuta na parketu, najviše od svih igrača Sakramenta.

Nemanja Bjelica stao je na 4 poena, 6 skokova i 2 asistencije za 18 minuta. Najbolji posle Bogdana bili su Dearon Foks sa 21, Badi Hild sa 17 i Harison Barns sa poenom manje uz vrlo loše procente šuta. Bruklin su do pobede vodili Levert sa 22 i Heris sa 21, dok je Alen dodao 17 poena.

NBA rezultati i parovi:

San Antonio – Juta 119:111

Memfis – Oklahoma 121:92

Sakramento – Bruklin

Filadelfija – Orlando 00.30

Nju Orleans – Vašington 02.00

Toronto – Boston 03.00

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar