Foto: Tanjug/AP Photo/Ashley Landis

Odluka Sakramento Kingsa da ne izjednače ponudu Atlante "tešku" 72 miliona dolara za četvorogodišnji ugovor Bogdanu Bogdanoviću, uslovila je da se srpski as ekspresno oglasi na društvenim mrežama.

Poznato je da je Bogdan Bogdanović i te kako aktivan na Tviteru i Instagramu, gde ima veliki broj pratilaca, pa zato i ne čudi što je baš tu odlučio s armijom fanova da podeli, za njega, lepe vesti.

PROČITAJTE JOŠ

Srpski reprezentativac koji je proveo tri sezone u Sakramento Kingsima, zahvalio se „kraljevima“ na svemu.

„Hvala Sakramentu što me je dočekao sa toliko ljubavi na početku moje NBA karijere. Hvala vam što ste mi dozvolili da budem svoj i pružili priliku da sledim svoje snove. Hvala navijačima i gradu, što su me dočekali i podržavali sve vreme. Nedostajaćete mi, moji prijatelji, saigrači i jedna od najboljih baza navijača u NBA ligi. Hvala vam, vaš Bogi“, poručio je Bogdanović.

Podsetimo, srpski košgeter će nastaviti karijeru u Atlanti, koja mu je ponudila četvorogodišnji ugovor vredan 72 miliona dolara.

Hoksi su izuzetno aktivni na tržištu, već su doveli Danila Galinarija, Krisa Dana i Ražona Ronda, pa će trener Lojd Pirs imati sjajnu ekipu u narednoj NBA sezone.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare