Bogdanović pogađa trojku u utakmici protiv Indijane
Foto: AP Photo/Brynn Anderson

Bogdan Bogdanović nastavlja sa sjajnim partijama u NBA ligi, a ovoga puta je njegovu napadačku formu osetila ekipa Indijane koju je Atlanta savladala rezultatom 129:117.

Bogdanović je za Hokse ubacio 23 poena, uz po tri asistencije i skoka i dobre procente šuta iz igre.

PROČITAJTE JOŠ

Odlični su bili i Trej Jang sa 32 poena i 11 asistencija, Klint Kapela sa 25 poena i Kevin Uerter sa 23.

U redovima Indijane su prednjačili Brogdon sa 29 poena  i Sabonis sa dabl-dabl učinkom od 18 poena i 15 skokova.

Odlično je igrala Atlanta od samog početka, a srpski reprezentativac je poenima predvodio stvaranje razlike u prvoj četvrtini. Houksi su taj period završili sa 12 poena prednosti, a Bogdan je u postigao osam poena uz dve sjajne blokade.

Držala je Atlanta prednost do poluvremena, kontrolisala igru i rezultat i delovalo je da će rutinski privesti meč kraju.

Ipak, u nastavku, Pejsersi su zaigrali bolje i več u trećeoj deonici smanjili prednost domaćih na svega četiri poena. Odlični su u tim trenucima bili Brogdon i Sabonis u redovima Pejsersa.

Sa druge strane, prednost Atlante je održavao naš reprezentativac koji je do kraja treće četvrtine već bio na 20 postignutih poena.

Ušlo se u neizvesnu četvrtu četvrtinu, a nakon rezultatske klackalice, Atlanta je uspela tri minuta pred kraj ode na šest poena prednosti i zabeleži važnu pobedu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar