Bogdan
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Novi bek Atlante Bogdan Bogdanović održao je prvu konferenciju za štampu kao igrač Houksa, na kojoj je govorio o prelasku iz Sakramenta, slobodnoj agenturi, ali i o tome ko ga je sve zvao da mu čestita prelazak u glavni grad Džordžije.

Bogdanović je u Sjedinjene države stigao 2017. godine, a posle tri sezone u dresu Sakramento Kingsa karijeru će nastaviti na drugom kraju obale.

PROČITAJTE JOŠ

„Ovo je savršena situacija za mene, iako je vreme provedeno u statusu slobodnog agenta bilo i stresno, uzbudljivo i pomalo ludo“, rekao je Bogdan dodavši da je srećan što je posao na kraju uspešno okončan.

„Kako Sakramento nije preduzimao nikakve korake tokom pauze, razmišljao sam, ok, vreme je da idem. Bio sam veoma uzbuđen zbog Atlante“, rekao je Bogdanović.

Srpski reprezentativac dodao je i da ga je nekadašnji saigrač iz Fenerbahčea Pero Antić podržao u odluci da prihvati poziv Houksa.

„Moj prijatelj Pero je ovde igrao. Igrali smo zajedno u Fenerbahčeu u Turskoj i znam koliko je bio ljut što je morao da napusti Atlantu. Bio je jako uzbuđen što dolazim ovde i mislim da će mi puno pomoći, rekao je Bogdanović.

Podrška nije stigla samo od Antića, već i od Trea Janga, Danila Galinarija i Klinta Kapele koji su ga pozvali i čestitali nakon potpisivanja ugovora, a Bogdanović je poručio da uprkos odlasku iz Kalifornije, ima samo reči hvale za Sakramento.

„Navijaču za njih, želim im sve najbolje“, poručio je novi bek šuter Atlante.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar