Foto: Tanjug/Curtis Compton/Atlanta Journal-Constitution/AP

Mnogo Bogdan Bogdanović nedostaje Atlanti, povreda ga je odvojila od ekipe i terena, a trener Lojd Pirs nije mogao precizno da kaže kada očekuje srpskog beka u pogonu.

Šuter Hoksa povredio je koleno 9. januara na utakmici protiv Šarlota i njegov NBA tim oglasio se pre dva dana po pitanju oporavka. Ipak, sve ljubitelje košarke zanima kada će Bogdan opet na parket, što je teško proceniti.

PROČITAJTE JOŠ

Nova.rs prisustvovala je, uoči meča sa Torontom, video konferenciji trenera Atlante Lojda Pirsa, iz čijih reči se moglo zaključiti da jedva čeka povratak srpskog reprezentativca.

„Imali smo saopštenje nedavno po pitanju Bogdanove povrede, on je i dalje van ekipe i u procesu je oporavka“, rekao je Pirs.

Trener Hoksa otvoreno je govorio, a opet bez ikakvih tačnih prognoza…

„Pričali smo u ekipu među sobom, samo ja neću da se igram doktora. Ne znam koja je sledeća faza procesa oporavka“, naglasio je Pirs.

Lojd Pirs; Foto: Printskrin ZOOM

Ono što ohrabruje je to da je Bogdanović skinuo steznik i da mu je koleno oslobođeno posle skoro mesec dana.

„Bogdan se oseća dobro, šeta, počeo je malo i da šutira… Za sada je i dalje ‘aut’, imali smo timski sastanak i videćemo za dalje.“

Atlanta je imala četiri poraza u prethodnih pet utakmica, od čega tri uzastopno, a prošle večeri je protiv Toronta upisala trijumf sa 132:121.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar