Foto: Tanjug/AP Photo/Matt Slocum

Košarkaši Atlante pobedili su u majstorici Filadelfiju sa 103:96 i sa 4-3 su zakazali finale NBA Istoka protiv Milvokija!

PROČITAJTE JOŠ

Bogdan Bogdanović prošli meč prerano je završio zbog povrede, ali osetilo se i u ovoj da ne može da pruži maksimum, ostao je na četiri poena uz po dva skoka i dve asistencije za 21 minut na terenu, i pre meča dugo je zagrevao desno koleno i bilo je dileme da li će uopšte nastupiti.

Šutirao je 2/8 iz igre, dodao dve ukradene lopte, a Erter je izrastao u junaka Atlante sa 27 poena i sedam skokova uz tri asistencije.

Pobeda dobija na značaju kada se pogleda kakvo je šutersko veče imao Trej Jang, samo je pet puta bio precizan iz čak 23 šuta, na kraju je imao 21 poen, ali uz 10 asistencija.

I ranije se dešavalo Atlanti da timski dođe do pobede kada glavni šuteri imaju loše veče, a Galinari je trijumfu doprineo sa 17 poena.

Džoel Embid, najveći MVP protivkandidat Nikole Jokića iz ligaškog dela sezone, bio je lider File sa 31 poenom i 11 skokova, Haris ga je ispratio sa 24 poena i 14 skokova.

Set Kari je bio strelac 16 poena za Sikserse, Kolins je imao dobru rolu još u Atlanti, sa čak 16 skokova uz 14 poena.

Atlantu sada čeka spektakl protiv Milvokija, koji je želeo da dovede Bogdana Bogdanovića, pa će naš reprezentativac biti posebno u fokusu.

Sa druge strane, već je počelo finale Zapada i Finiks je pobedio u 1. meču Kliperse sa 120:114 uz 40 poena, 13 skokova i 11 asistencija Bukera, koji je potpuno anulirao odsustvo Krisa Pola.

Sa druge strane, Džordž je imao 34 poena.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar