Foto: Pedja Milosavljevic

Napustio nas je veliki Dušan Duda Ivković, ne prestaju da se nižu oproštajne poruke, a među poslednjima se emotivno oprostio Bogdan Bogdanović.

Legendarni košarkaški trener preminuo je od posledice vode u plućima i herpesa. Jedan je od najuspešnijih stručnjaka svih vremena vodio je reprezentaciju do istorijskih trofeja i uspeha.

PROČITAJTE JOŠ

„Treneru… Hvala ti na svemu što si uradio za nas, našu zemlju i svet košarke! Mnogo lepih sećanja koje ćemo pamtiti… Mnogo ljubavi, slobode i hrabrosti za sve nas mlade koji smo počinjali naše reprezentativne i klupske karijere… Hvala vam na svemu što ste nas naučili da cenimo i poštujemo! Počivaj u miru“, napisao je Bogdanović u oproštajnoj poruci.

Njegovu objavu prokomentarisao je i utučeni Nemanja Nedović sa „Dobri Duda“.

Na Instagramu je Bogdan dodao emotivnu fotografiju uz opis „Vidi, lafe“, što je između ostalog bila uzrečica slavnog trenera.

Kako je saopštio Košarkaški savez Srbije, komemoracija povodom smrti Dušana Dude Ivkovića biće održana u Narodnoj Skupštini Republike Srbije, u ponedeljak sa početkom u 16 časova, a biće sahranjen dan kasnije u porodičnoj grobnici na Novom groblju u Beogradu.

Foto: Printskrin Instagram/bogdanbogdanovic

BONUS VIDEO Dušan Duda Ivković – odlazak legende

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram