Bogdanović
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Atanta Hoksi rade punom parom i ne prestaju s dovođenjem igrača, kako bi skrojili super tim za narednu NBA sezonu.

Poslednje u nizu od pojačanja, posle Danila Galinarija, Krisa Dana i Ražona Ronda, Onjeke Okungvua, Nejtana Najta, Skilara Mejsa i Tonija Snela je Bogdan Bogdanović.

Malo je reći da su u Džordžiji oduševljeni što su za 72 miliona dobili Srbina na četiri godine, pa je on momentalno završio na svim društvenim mrežama, kao i na zvaničnom sajtu Atlante.

PROČITAJTE JOŠ

„Bogdan ima sjajan osećaj za igru, očekujemo da će nam odlično doći njegove ofanzivne veštine, iskustvo i čvrstina“, poručio je predsednik košarkaških operacija i generalni direktor Atlante Travis Šlenk.

Naravno, nisu izostale ni brojke, pa tako uz Bogdanovićeva prezime i 28 godina koliko ima, „prišili“ su statistiku od prethodne sezone, gde je Srbin postizao 15,1 poen, uz 3,4 asistencije i isto toliko skokova, a tu je i 1,1 ukradena lopta za prosečno provedenih 29 minuta na parketu.

Na kraju teksta o predstavljanju Bogdana na zvaničnom sajtu Atlante Hoks stoji da je izabrao kao 27. pik 2014. godine na draftu od strane Finiks Sansa, a da je pre dolaska u Ameriku branio boje Partizana i Fenerbahčea, posle čega je zaigrao u NBA, noseći dres Sakramento Kingsa tri sezone.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar