Bogdan Bogdanović
Foto: Tanjug/AP Photo/Rick Scuteri)

Nakon meča je Monti Vilijams, trener Finiksa, došao do jednog zaključka - vreme je da Kevin Durent što pre obuče dres Sansa.

Da, Kevin Durent nije debitovao za Finiks protiv Atlante, a Hoksi su slavili sa 116:107 i tako iskoristili velike promene u ovom timu u prethodnih 24 sata.

PROČITAJTE JOŠ

Ključni čovek trijumfa Atlante bio je Tre Jang sa 36 poena (od toga 25 u drugom delu), ali i sedam skokova i 12 asistencija. Sansi su imali samo devet igrača na raspolaganju i to se osetilo protiv Atlante, iako su Hoksi navikli da igraju sa skraćenom rotacijom.

Bogdan Bogdanović je proveo na parketu 22 minuta, a postigao je tek šest poena uz dve asistencije. Reprezentativac Srbije je pogodio samo dva od 12 šuteva iz igre i dva od devet šuteva za tri poena.

Vodili su Hoksi sa 56:47 na poluvremenu, a onda je usledila dominacija Janga i prednost je ubrzo otišla na više od 20 poena.

Durent nije debitovao, ali se to čeka sa nestrpljenjem.

„Možete da ga stavite u bilo koji tim i on će se uklopiti. Zna kako se igra. On je igrao u velikom broju različitih sistema. Možete samo da mu dodate loptu i on će postići poene. Uradiće pravu stvar“, poručio je Lendri Šamet o Durentu pre početka susreta.

Atlanta je vodila tokom većeg dela susreta, iako je imala čak 19 izgubljenih lopti. Nejt Mekmilan, trener Atlante, poručio je da njegov tim mora da bude koncentrisaniji.

Ipak, pred Hoksima je odličan raspored. Čak 17 od preostalih 27 utakmica će igrati na domaćem parketu jer su upravo završili seriju gostovanja sa skorom 2-3.

„Dobro je vratiti se kući, ali moramo da iskoristimo ove mečeve kod kuće koje imamo“, rekao je Mekmilan.

Hoksi su postavili rekord sezone jer su stigli do 59 skokova.


NBA rezultati, 10. februar

Orlando – Denver 115:104

Bruklin – Čikago 116:105

Atlanta – Finiks 116:107

LA Lejkers – Milvoki 106:115

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO Bogdan Bogdanović za Nova.rs: Jokić i Janis su zveri, lepo je biti navijač Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar