EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI

Košarkaši Srbije pobedili su Meksiko sa 81:77, što je prokomentarisao Boban Marjanović.

PROČITAJTE JOŠ

„Super je, bilo je manjka dana, skupljamo se polako, neki su završili sezone malo kasnije,  ali mislim da smo pokazali danas, ali treba još puno da se radi. Stvarno, što se tiče Meksika, igrali su momci odlično, dobri su šuteri, igraju srcem, znali smo da neće biti lako. Treba još malo da podignem energiju. Nije ni lako, svi ste osetili vrućinu u Pioniru. Nije to alibi, idemo dobrim putem, sve se polako vraća na svoje mesto“, rekao je Marjanović.

On je naveo da se oseća sjajno, iako je i iza njega duga klupska sezona.

„Osećam se dobro, ostaje žal što nismo otišli dalje sa Dalasom, gledamo trenutno utakmice i znamo da smo mogli da budemo tamo. Malo mi je žao, imali smo kvalitet, igrali super, ali nijanse su odlučivale. Ali serija je dobra bila, kao i svaka sada u NBA, zanimljivo nam je da gledamo.“

Prate li se mečevi i sada, ili je 2.30 ipak vreme za san?

„U pola tri ne mogu, ali gledamo reprize, hajlajtse, volim da pratim, pratimo Bogdana. Zato svi ostaju budni u Srbiji“, rekao je Marjanović.

Bobi je van parketa zadužen za timski duh, a našalio se i povodom potencijalnog odlaska na Rtanj sa ekipom.

„Dobra je energija bitna, momci se bolje osećaju, komotnije, na terenu smo braća i to je ključ svega. Komunikacija je važna na terenu, svuda, u porodici. Mora da se ode na Rtanj, tamo kad odem, dišem drugačije. Sve je drugačije i mnogo mi je lepo“, kaže Bobi, uz aluziju na odlazak Novaka Đokovića na Rtanj pred Rolan Garos.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare