EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI

Boban Marjanović nije se našao u protokolu Dalasa, čiji su košarkaši u noći između četvrtka i petka pobedili San Antonio Sparse u derbiju Teksasa rezultatom 104:99.

Mavsi su tako vezali tri pobede posle startnog poraza od Atlante i šteta što je Bobi zbog bolesti, kako se navodi, morao da bude van protokola protiv bivšeg tima, prvog po dolasku u NBA.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, srpski gorostas odlično je odigrao prošlu utakmicu protiv Hjustona i prema rečima trenera Džejsona Kida bio čovek preokreta.

Dalas je slavio ovaj put bez njega, a po običaju je prednjačio Luka Dončić sa 25 poena, pet asistencija i tri skoka, uz podršku Džejlena Bransona (19 poena i sedam skokova), dok je Dejonte Marej bio najbolji kod Sparsa sa 23 poena i 10 skokova.

Naredni meč biće posebno zanimljiv, jer Dalas gostuje Denveru. Biće to okršaj aktuelnog MVP-ja Jokića i Dončića kao najvećeg favorita za ovu titulu u novoj sezoni, ukoliko Nagetsi odluče da Nikola Jokić zaigra posle povrede.

Bogdan Bogdanović nije se proslavio sa Atlantom protiv Vašingtona, a Nemanja Bjelica ostao je bez pobede zbog bizarnog kiksa Drejmonda Grina u duelu Golden Stejta i Memfisa koji je slavio posle produžetka.

BONUS VIDEO Navijači Zvezde prozivali Italijane, dobili odgovor 

NBA, rezultati

Filadelfija – Detroit 110:102

Vašington – Atlanta 122:111

Čikago – Niksi 103:104

Hjuston – Juta 91:122

Dalas – Spars 104:99

Golden Stejt – Memfis 101:104 – produžetak

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar