Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Nemanja Bjelica je konačno zaigrao za ekipu Sakramento Kingsa, prvi put nakon više od mesec dana, i pružio više nego dobru partiju u porazi od Orlando Medžika 123:112.

PROČITAJTE JOŠ...

Bjelica je na parketu proveo 28 minuta, i za to vreme imao odličan učinak od 15 poena, devet skokova i šest asistencija, čime je pružio ubedljivo najbolju partiju ove sezone, pošto je oborio svoj dosadašnji učinak (najviše je ubacio 12 poena protiv Čikaga, imao sedam skokova protiv Hjustona, uz pet asistencija takođe protiv Čikaga).

Prethodni meč Bjelica je odigrao još 9. januara protiv Portlanda.

Videćemo da li će ovaj meč promeniti stav tima iz Sakramenta po pitanju Bjelicinog statusa, jer je sada već definitivno jasno da bez dileme za njega ima mesta u rotaciji sastava iz Kaifornije.

No, to nije sprečilo poraz njegove ekipe, pošto je Orlando, predvođen maestralni, Nikolom Vučevićem, koji je brojao do 42 uz devet skokova, došao do trijumfa nakon odlične partije u drugom poluvremenu tokom koje su stigli i do 20 poena prednosti. U pobedničkom timu Majkl Karter Vilijams je dodao 21, Terens Ros 18 poena.

Kod Kingsa, Badi Hild je ubacio 19 a Hasan Vajtsajd je imao 16 poena.

Kingsi su trenutno deseta ekipa na Zapadu sa skorom 12-13.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar