Foto: Srsjan Stevanovic/Starsport

Italijanski stručnjak otkrio da je situacija u minhenskom klubu izuzetno haotična.

Andrea Trinkijeri, nekadašnji trener Partizana i aktuelni šef struke Bajerna iz Minhena, održao je veoma emotivnu konferenciju za medije nakon poraza njegovog tima od Panatinaikosa u okviru 31. kola Evrolige rezultatom 80:67.

PROČITAJTE JOŠ...

„Imali smo tri talasa koronavirusa – u oktobru, januaru i sada. Uobičajeno je da krajem marta znate kako će vam ekipa izgledati, ali sada… Ne znam. Moram da se držim svojih igrača, da damo sve od sebe, jer smo u potpunosti van ritma, imali smo dve povrede – Lučića i Hantera – u poslednjoj četvrtini, imali smo devet pozitivnih na koronavirus pre ove utakmice… Za većinu je bio jedan trening, pola treninga pred ovu utakmicu… Veliki broj povreda, mnogo problema sa kovidom, živimo ne dan za dan, nego pola dana za pola dana. Razmišljam šta da radimo do podneva, pa od podneva do deset uveče“, rekao je Trinkijeri.

Potom je dodao:

„Ne znam koji je „plafon“ ovog tima. Znam da ima određene vrednosti, igrali smo dobro, pobeđivali, a onda je došlo do problema. Ovo liči na „Svemirski basket“, kao da su nam uzeli sve. Ne znam ko može da igra pet, deset, ko 20 minuta. Izgubili smo hemiju, hijerarhiju, kovid je izazvao veće probleme kod nekih, manje kod drugih…“

Na kraju je istakao:

„To je što je, komplikovano je, pokušavamo da napravimo nekakav pomak svakog dana“, zaključio je Trinkijeri.

Bajern je trenutno šesti na tabeli Evrolige sa skorom 12-11, pa će biti jedan od glavnih rivala Crvenoj zvezdi u borbi za mesto među osam najboljih u Evroligi, pošto crveno-beli imaju 11-13.

BONUS VIDEO Luda trojka Ognjena Dobrića na meču Barselona – Zvezda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar