Foto: Youtube Screenshot Denver Nuggets

Retko kada se otkriva šta se dešava iza zatvorenih vrata, ali je Majkl Meloun morao da se odluči na radikalne mere da probudi ekipu.

Denver je izgubio sa 124:103 od najgoreg tima u Zapadnoj konferenciji, pa je tako još jednom propustio priliku da overi prvo mesto. To je posebno iznerviralo Majkla Melouna, trenera Denvera, koji ne da nije bio zadovoljan onim što vidi, nego je bio besan.

PROČITAJTE JOŠ

„Ako ćemo da igramo ovako izgubićemo u prvoj rundi plej-ofa. Kada ne radimo naš posao. Govorim istinu. Nazvao sam tim „mekim“ i izazvao sam nekog da me izazove. Niko to nije uradio jer smo kao grupa bili meki danas. Ne kažem da smo inače meki, ali večeras jesmo“, poručio je Meloun.

Zatim je potvrdio da je sa igračima imao razgovor i ujutru pre meča.

„Imali smo priliku da potvrdimo prvo mesto večeras i razgovarali smo o tome jutros, prilika je bila na dohvat ruke. Definitivno nismo ozbiljno shvatili tu priliku, jer je način na koji smo večeras igrali bio toliko neprihvatljiv da ovako igramo krajem sezone. Ako ćemo tako da igramo, ispašćemo ćemo u prvoj rundi plej-ofa, i to lako.“

Džamal Marej je zbog povrede palca napustio meč u drugoj četvrtini.

„Bilo da je Džamal ​​bio tu ili ne, kakve to veze ima sa tim što su oni uhvatili 20 ofanzivnih skokova? Dakle, mi koji smo bili na raspolaganju, nismo obavili posao, uključujući i mene. Znate da ovo nisam ja protiv mojih igrača, cilj je da zajedno pobeđujemo i gubimo, a mi smo kao kolektivna jedinica uradili loš posao večeras.“

BONUS VIDEO Jokić o igranju za reprezentaciju na SP, To je odluka koju donosim preko leta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar