Foto: Printscreen/Youtube/Supersportske

Hrvatski košarkaški trener Aco Petrović napustio je Pezaro, samo četiri utakmice otkako je seo na klupu tog kluba.

Nekadašnji Skavolini je klub za koji je Petrović i igrao osamdesetih godina prošlog veka, ali je sada kao trener ostao u njemu samo nekoliko meseci.

PROČITAJTE JOŠ:

Pezaro je pobedio u jednoj od spomenute četiri utakmice i to je odmah bilo povod za rastanak. Izgubio je od Sasarija, Fortituda i Tortone, a pobedio je samo Trst.

„Jednostavno, s obzirom na sve što se događalo, greške u formiranju ekipe koje smo pokušali da popravimo jednom izmenom, kao i ograničenim budžetom zbog kojeg nove promene nisu bile moguće, odlučio sam da dam šansu ljudima u klubu da nekako poprave stvari dok još nije sve izgubljeno“, rekao je Petrović, a prenosi Jutarnji list.

Smatra da jedna pobeda iz četiri meča nije tragična, ali mu je smetao način na koji su njegovi igrači odigrali te poslednje dve utakmice, zašta krivi sebe i odlučio je da se povuče.

„Nisam osetio ekipu, nisam osetio poverenje igrača i odlaskom sam hteo da pomognem klubu da ih stavi pred zid, jer bismo i sledeća dva meča izgubili na isti način“, dodao je Petrović.

BONUS VIDEO – Samir Avdić, Karijev zlatni učenik: Pešić vraća Srbiju na tron

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar