Foto: Starsport

Regionalna ABA liga objavila je raspored takmičenja za dolazeću sezonu, pa su imena rivala i datume dobili i srpski klubovi.

PROČITAJTE JOŠ:

Aktuelni šampion Crvena zvezda sezonu startuje utakmicom protiv Splita, dok će Partizan igrati protiv Zadra, Mega protiv Studentskog centra, a FMP igra sa ekipom Budućnosti. Nova sezona startuje 25. septembra, a prvo kolo se igra do 27. septembra.

Split u drugoj rundi treba da ugosti ekipu Partizana, a već tada se igra prvi veliki derbi i repriza finala između Zvezde i Budućnosti, prvih dana oktobra.

Prvi večiti derbi između Zvezde i Partizana, u kom će snage odmeriti i Željko Obradović sa Dejanom Radonjićem igra se u sklopu 8. kola.

To kolo se igra od 12. do 15. novembra i domaćin će biti Crvena zvezda. Revanš je u sklopu 21. kola ABA lige i ta runda takmičenja igra se između četvrtog i 7. marta sledeće godine.

Podsećamo, Partizan se pred novu sezonu ozbiljno pojačao, ali to radi i Zvezda. Crno-beli su do sada angažovali Aleksu Avramovića, Kevina Pantera, Zeka Lideja i Rodionsa Kurucsa.

Zvezda je dovela Nikolu Ivanovića, Arona Vajta, Nikolu Kalinića, Stefana Lazarevića i Luku Mitrovića, a na pragu povratka na Mali Kalemegdan je i Stefan Jović.

BONUS VIDEO: Navijači su se vratili na tribine posle godinu dana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar