Dušan Vlahović
Dušan Vlahović; Foto: EPA-EFE/ABIR SULTAN

Srpski fudbaler Dušan Vlahović neće igrati meč protiv Intera u nedelju uveče.

Italijanski „Tutosport“ navodi da Vlahović propušta i veliki derbi, iako je Juventusu potrebna sva napadačka snaga kojom raspolaže.

PROČITAJTE JOŠ:

Potrebna je i Srbiji, zbog čega se i u nacionalnom timu „pali alarm“, jer bi Dušan, ukoliko je tačno da ga od 20.45 ne bude u timu „stare dame“.

Za manje od tri nedelje Srbija igra prvi meč na Mundijalu u Kataru, a Vlahović je svakako važan šraf u nacionalnom timu Dragana Stojkovića Piksija.

Vlahović je izašao tokom meča protiv Benfike, isprva se pisalo da je reč o lakšoj povredi, ali je nakon toga propustio i mečeve sa Lečeom i Pari Sen Žermenom.

Tutosport piše da su bolovi u aduktoru jaki i da je Vlahović između sezona radio kako bi se taj problem neutralisao.

Dušan Vlahović
Dušan Vlahović; Foto: Screenshot Twitter Giac_Ciap

Ispostavilo se da se problem vratio posle tri meseca jačeg intenziteta, a italijanski list piše da je teško da će se Vlahović oporaviti i za meč sa Veronom na Bentegodiju.

Taj meč se igra desetog novembra od 18.30 i jedna je od poslednjih šansi da se špic Juventusa vrati i bude koliko-toliko spreman za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Mundijal počinje utakmicom Katara i Ekvadora 20. novembra od 17 časova, a Srbija prvi meč igra 24. novembra protiv Brazila u 20 časova.

BONUS VIDEO: Kako postati Ronaldo, makar za volanom: 110.000 evra za polovni automobil poznatog fudbalera

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar