Fudbalska reprezentacija Brazila
Fudbalska reprezentacija Brazila; Foto: EPA-EFE/JEON HEON-KYUN

Ne može ni Brazil da ode na Mundijal bez skandala.

Tite, selektor Brazila, odlučio je da pozove fudbalere i da im saopšti taktiku pred Svetsko prvenstvo, a ona glasi – lažirajte povrede.

PROČITAJTE JOŠ

I pre nego što dođe vreme da se na terenu primenjuju njegove vizije on je želeo da odmori fudbalere pred mečeve sa Srbijom, Švajcarskom i Kamerunom.

Želeo je da njegovi igrači imaju malo te dodatne svežone u odnosu na ostale igrače. Očekivalo se da će se na spisku naći i Gabrijel Barbosa koji je postigao gol kojim je Flamengu doneo Kopa Libertadores. Ipak, to nije bilo slučaj, pa su se u javnosti pojavile informacije o mutnim igrama Titea.

„Tite je zatražio da igrači odglume povrede kako bi izbegli igranje za klubove u narednom periodu. Gabigol je pitao Titea kakvu bi povredu trebalo da odglumi. Ovaj mu je potom rekao da nema potrebe bilo što da glumi jer ga neće voditi na Svetsko prvenstvo“, preneo je ovu informaciju brazilski list „Globe“.

Ranije su povređeni Rišarlison i Lukas Paketa (očekuju se da budu na spisku za Katar. Brazil počinje Mundijal megdanom sa Srbijom 24. novembra.

BONUS VIDEO Stampedo i horor na fudbalskoj utakmici, poginulo više od 100 navijača

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar