Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Bilo bi lepo da je "cela nacija reprezentacija", barem ovog četvrtka i barem sledećeg meseca, kada se svi ljubitelji fudbala u Srbiji nadaju da će "orlovi" igrati za plasman na Evropsko prvenstvo.

Meč generacije, godine, decenije, veka… Fudbaleri Srbije od 20.45 gostuju Norveškoj u Oslu, u polufinalu baraža plej-ofa Lige nacije za plasmana na Evro.

PROČITAJTE JOŠ

Ako slave na teškom gostovanju, u novembru ih čeka finale protiv boljeg iz duela Škotske i Izraela, a nacionalni tim 20 godina nije bio na Evropskom prvenstvu.

„Svi kao jedan – napred ‘orlovi’. Fudbalskoj reprezentaciji Srbije želimo puno sreće u odlučujućim utakmicama za plasman na Evro 2020“, poručili su iz Crvene zvezde putem Tvitera.

Pravdu će na stadionu „Uleval“ deliti italijanski sudija Danijele Orsato, koji je široj javnosti postao poznat po pretnjama koje je dobio 2018. godine od navijača Intera, posle susreta sa Juventusom u kojem su nero-azuri izgubili 3:2.

Gledajte besplatno fudbalsku utakmicu baraža za plasman na Evropsko prvenstvo između Norveške i Srbije. Prijavite se na eon.tv/srbija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar