Zvezda Terzić i Miloš Vazura Foto: STARSPORT/ Peđa Milosavljević

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde tvrdi da taj klub nije "državni projekat", kao i da Partizan "nije žrtva ovog režima".

PROČITAJTE JOŠ:

Terzić je gostovao u emisiji „Lice nacije“ na TV Pančevu, gde se dotakao i selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, ali i govorio o tome da je uvek postajao „personifikacija institucije koju je vodio“.

Kaže da je prodajom petorice omladinaca pokrenuo svoju priču u Zvezdi pre sedam godina, jer je klub bio „bez dinara“, a deo razgovora posvetio je i večitom rivalu – Partizanu.

„Iz dana u dan vidim da se koristi ista matrica, jako ružna, da smo mi državni projekat, a oni žrtve režima, što je velika laž. Ja sam svedok i ko hoće realno da pogleda, oni su tom pričom zaludeli ogromnu većinu Partizanove javnosti jer sebe smatraju žrtvom ovog režima“, rekao je Terzić za „Lice nacije“.

Generalni direktor crveno-belih dodaje da iz Partizana traže alibi i da „reketiraju državu“.

„To je alibi koji na ružan načun zloupotrebljavaju i klasično pokušavaju da reketiraju državu. To im uspeva već evo deset godina. Tom pričom ‘mi smo žrtve, mi smo žrtve’. Oni neuspešni, traže krivca, ne u sebi, nego u državi, kao da hoće neko da ih ruši“, kaže Terzić.

BONUS VIDEO: Gol Filipa Kostića protiv Bajerna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare