Zvezdan Terzić Foto:Nemanja Jovanović

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde kaže da je pobedila pravda, jer je francusko tužilaštvo obustavilo istragu u slučaju nameštanja rezultata meča PSŽ - Crvena zvezda.

U danu kada je francuski L’Ekip objavio da je finansijski tužilac obustavio istragu u vezi sa slučajem nameštanja, Terzić je rekao da je Zvezda brend koji sebi ne bi dozvolio tako nešto.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsećamo, utakmica Zvezde i Pari Sen Žermena odigrana trećeg oktobra 2018. bila je pod velom sumnje zbog pisanja L’Ekipa koji je tvrdio da je neki visoki funkcioner crveno-belih uplatio pet miliona evra i kladio se da će se meč završiti sa pet golova razlike u korist PSŽ-a.

„Drago mi je što se potvrdilo da je Crvena zvezda veliki brend evropskog fudbala i da su bilo kakve insinuacije na račun našeg kluba neistinite, na šta smo ukazivali sve vreme. Ovim je stigla potvrda da smo potpuno bezrazložno gurnuti u celu tu priču i nije postojala ni osnova za sumnju. Ovo je velika pobeda Crvene zvezde za čast i ugled našeg kluba, ali fudbala. Kao što se vidi – pravda je spora, ali dostižna. Videćemo sa našim pravnim timom koji su sledeći koraci“, rekao je Terzić u sredu popodne.

Klub iz Ljutice Bogdana je te godine u Ligi šampiona upisao poraz i u drugom susretu sa PSŽ-om, u Beogradu 4:1.

Funkcioneri crveno-belih tvrdili su te jeseni da je Zvezda ispala kolateralna šteta usred nečijeg sukoba sa Pari Sen Žermenom u Francuskoj.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare